zondag 10 juni 2012

-Lieve Groetjes



Hoi allemaal
Hier een kaart waar ik met mee doe met de challenge van Hobby Vision Design Team, zwart, wit en een kleur erbij en dat is bij mij oranje geworden.

De filmrol van Tim holtz gebruikt en daarin mini magnolia,s gestempeld, en een nieuwe rand van Memory box onder de zelf gemaakte bloemen afgewerkt met glitter glue en een kraal in het midden. Het hartje is met licht gewichte klei gemaakt net zoals het woord love onder in de kaart. 

Er onder ook me nieuwe doily dies van Cheery Lynn gebruikt en bloemenjes geembost, klein envelop met mini label erin, de vlinders zijn een pons van pipoos

De postzegel is een stempel van Whimsy Stamps bewerkt op een mal van Memory box, nog een stukje kant erbij en 2 strassteentjes.

Hier is de vorm die op de kaart is gebruikt beter te zien, deze is van Cart-us, binnen in de kaart heb ik het een stuk rustiger gehouden zoals je ziet, en een paar dingen die bovenop gebruikt zijn hier terug laten komen.
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog,en weer een nieuwe volger, welkom, vind het leuk als je een berichtje achter laat, fijne week.

GROETJES ADA