vrijdag 1 juni 2012

-Zon Zee en Strand

Hoi allemaal
Hier een kaart van Zon Zee en Strand waar ik met mee doe met de challenge 9 bij Krea Teja, de stempel is ingekleurd met distress ink en twinkeling h20 wat een leuk spul is dat, glanst heel mooi wat je niet terug op de foto ziet maar wel in het echt. En dit heb ik gekocht bij de webshop van Krea Teja.
Een echte mini parasol hoort hier bij, een label gemaakt wat er onder schuift met de tekst Happy Holliday gemaakt in de stempel van cart-us. Nog een wondgaas en een onderlegger er onder, heb er een besteld van cheery lynn en krijg die vandaag binnen, ben benieuwd hoe hij is.

Hier een serie van drie niet zelf gemaakte bloemen, bewerkt met witte verf en glitter glue, en pin er bij met een zilverkleurige schelp en kralen en de houten vogel, stempel van een schelp en ingekleurd en een lintje erbij.
De stempel van de strandhuisjes zijn van boekenvoordeel, en bewerkt met echt zand zoals ook bij de voeten van het meisje, stikkers van de action, en kantje erbij met touw erdoor. 
Hier de binnenkant van de kaart waar ruimte open gelaten is om je tekst te kunnen schrijfen.
Hoop dat jullie hem leuk vinden en een reactie achter willen laten, bedankt alvast en tot gouw en fijn weekend nog.

GROETJES  ADA

~De pauw

Hoi allemaal
Hier eindelijk weer een kaart, lekker 11 dagen naar turkije geweest, en aansluitend nog ziek ook, maar ik ben er weer hoor.
De kaart met een stempel van kruitvat en stikkers van de action en de houten vogels van xenos.

Kleine bloemen er bij zijn zelf gemaakt en pin met kralen erop en een wondgaas eronder en nog wat perlen druppels.
Ingekleurd met distress ink, de labelstempel met de tekst erop geplakt is van Prima Marketing.
De mal is van crafttables, en hier weer met de stikkers versierd, wil iedereen bedanken voor het aanmelden bij me en voor de reactie,s, zoals iedereen vind ik dat ook erg leuk.

GROETJES  ADA