zaterdag 28 juli 2012

-Home-Sweet-Home

Hoi allemaal
Zo dat is 3 keer dat ik vandaag wat op mijn blog zet, nu een  eigen kunstwerk gemaakt, alleen jammer dat je het niet goed kan zien op de foto door de weerspiegeling van het glas.
Home-Sweet-Home
Home hier gestempeld met BoBunny stamp, die vind ik prachtig de letters zelf geschreven. Gestempeld met Color Box en dan Clear embossingpoeder erover en dan met een heattool opwarmen, dan krijg je een mooie glans.
Hier het zelfde gedaan maar dan de kleur omgedraaid, beige papier is nog een restje behang waar ik een wand mee behangen heb, zo krijg je een geheel wat bij elkaar past.
Deze vond ik leuk om half, half te doen.
De rest van de afdrukken zijn geembost, gestempeld, hartjes, bloemen, vlinders, kant, stikkers gebruikt, was erg leuk om te doen. Fijn weekend en tot gouw.

GROETJES  ADA

-Van Harte


Hoi allemaal
Hier een kaart die ik al even heb liggen maar nog steeds geen tijd heb gehad om hem te plaatsen. Ik wil mee doen met de challenge nr 11 van Krea Teja , alles mag.
Ik heb hem ingekleurd met distress inkt en H20, de poststempelmal  is van Whimsy stamps die ik zelf bewerkt heb. De postcard mini erachter is van Urban stamps. Nog wat jute en wondgaas erachter. 

De grote bloem zelf gemaakt, en een halve waaier  waar de rand geponst is met Crea lies, wat houten hartjes van de xenos, de bloemenjes rand geponst en ingekleurd.

Zo nog even een ander foto plaatsen, dus tot zo.
GROETJES  ADA

-25 jaar getrouwd, 50 jaar geworden

Hoi allemaal
 Daar was ik weer, hier een kadootje voor mijn schoonzus en zwager, die 25 jaar getrouwd zijn en onze schoonzus 50 jaar geworden is. Morgen dus dubbel feest.

Hier een kaart gemaakt met een 3d plaatje en eigen bloemen gemaakt, de engel en het kleine hartje is van licht gewichte klei gemaakt. Het kleine en het groote hart zie hier beneden is van Cheery Lynn,  het hederablad is van Creatables van M D. Dan nog verder afgemaakt met wat wondgaas en gaasband bij mijn man uit de schuur vandaan, kant en pearldrops.   

De kaart bevestigt aan een kado envelop waar we geld in kunnen doen, en die weer  aan een zak drop bevestigt waar mijn zwager zo gek op is, op een leuk klein dienplaatje en dan even inpakken. 

En dan hebben we weer een leuk kado. Geniet van het mooie weer en van elkaar en een fijn weekend en tot gouw.

GROETJES  ADA