zaterdag 23 februari 2013

-Hoera een Zoon


Hoi allemaal
Deze kaart is voor een collega die kapser is op het KDV en haar 4e kindje verwacht, en zo als je tegenwoordig al weet wat het is, is het een jongen. Wel handig zo kan je gericht al je kaart maken. Zoals je veel ziet nu, heb ik ook een Go Kreate mal large Frilly # 6 en ik vind ze super, allleen moet ik nog uitzoeken hoe je de kaart dubbel krijgt zonder dat je de vorm verliest?
Heeft iemand een tip hier over laat het dan even weten, mijn dank is groot, ik heb het voor nu opgelost door de vorm op een gewone kaart te plakken.

Het mooie frame ornate van Sizzix heb ik kado gehad van mijn lieve overbuurvrouw, die de meest mooie Lay outs maakt aan de lopende band, zeker de moeite waard om bij haar een kijkje te nemen, Gerry van Gent.
Heb ook de mal van Tim Holtz gebruikt waar ik een babystempels in verwerkt heb. 

De bloemen heb ik bij iemand gezien en ik was er weg van, ik op zoek en niet te vinden, was ik wat aan het rond neuzen op wat webshops kom ik toch dit draai roosje van Die-namics tegen, heb geen moment gewacht en dirext besteld met natuurlijk nog wat extra. Zoals deze Magnolia hart.

Zo ook de hoekmal van Joy crafts en die mini baby,s cutting & embossing die ik op verschillende hoeken verwerkt heb. De babymagnolia ingekleurt met distress inkt en met H20.

De prachtige stempel waar de 3 roosjes boven opzitten die ik te leen heb van mijn lieve buurvrouw, die heb ik met tempel inkt Color Box gedaan en met
ultra thick embossing enamel clear bewerkt.
Stikkertjes hier en daar geplakt, perle pen en wondgaas gebruikt.

Hier nog een collage van alle foto,s samen.
Bedank voor alle lieve reactie,s en de nieuwe volger Leny Wittenberg welkom en veel kijkplezier.
GROETJES  ADA

Wil mee doen met de volgende challege: 
You ,Me and Magnolia  - Alles mag.