dinsdag 24 mei 2016

Lekker eigenwijs                                                                Goede dag allemaal

Ik heb de titel gekozen om dat het plaatje me aan mijn kleindochter doet denken, die kan er ook zo heerlijk eigenwijs er bij staan  als ze gefotografeerd word.(zoals op het plaatje)

Heb dus ook voor de kleur roze gekozen omdat het haar lieveling 's kleur is. De stempel is van Penny Black en ingekleurd met distrss inkt.
Nu de kaart daar heb ik voor de basis 3x de mal van Dutch Doobadoo steeds kleiner, de 2e ervan heb ik gestempeld met een streepachtergrond stempel in het groen en de 3e met de stipachtergrond stempel in het roze. Deze achtergrond stempels zijn echt super ze zijn van Impression-obsession die ik op de beurs in Nijkerk gekocht heb.
Als je kijkt naar het hart heb ik de streep stempel gebruikt kruislings over elkaar eerst in het roze toen groen en dan ontstaat er een ruit, super toch.

 
 
De mooie ronde mal van Joy crafts die ik uitgezocht heb na het winnen van de prijs voor 15 euro, waar ik erg blij mee ben want ik had er al langer een oogje op laten vallen op deze mal.
 


Verschillende mallen van Marianne gebruikt zoals hierboven het blaadje, vogelhuisje rolroosje en het hart aan de bovenkant met daar bovenop de vlinder van Joy crafts die ik heb laten glimmen met Inka gold Platinum nr 904

Dan nog kant, lint, Pearls hier en daar glitters en houten tekst,vogeltje en swirl en die heb ik weer bewerkt met Inka gold kleur mintgrun  nr 933.
Het grappige is dat ik mee wil doen met de challenge Knutsels en Kadootjes de bingo kaart, zie ik dat ik zowaar 2 rijtjes  bij elkaar heb geknutseld, horizontaal roze, bloemen en kant/lint en diagonaal roze, hout en vlinder hihih.

Wil graag mee doen met de volgende challenge:
-The Ribbon Girl # Any image
-Kreadiva #22 Anything /Marianne
-Scrapping4Fun # 65  Anything goes
-Knutsels/Kadootjes # Bingo
-http://craftysentiments.blogspot.nl/ # Anything goes
-Do-it creatief #Bloemen
-Addicted to stamp #127 Kant en pearls
-Crating from the Heart # 113 Anything goes
-Brown Sugar # 199 Anything goes
-Artistic Inspirations # 156 Anything goes/flowers
-Craft your Passion # Always Anything goes
-GlitterNSparkle #189 Anything goes
-Anreda # Stippen

Fijne dag allemaal nog en tot gouw en bedankt voor de leuke berichten van de vorige post.

GROETJES ADA