woensdag 23 oktober 2013

- Carrousel voor mijn 80 jarige moeder
Hoi allemaal
Dit is het dan het werkstuk waar ik een hele tijd mee bezig ben geweest, een carrousel met foto,s van mijn moeder haar leven, dat al 80 jaar duurt. Hierboven de 1st bladzij van der geboorte dag af, wanneer en waar zij geboren is. Hieronder de foto van vader en moeder en broers en zussen  en wat foto,s van mijn moeder haar kinderjaren. Mijn moeder is erg gek op de plant de orchidee, die heb ik door het hele werkstuk overal terug laten komen, de mal is van magnolia.

Dit is de trouwfoto en een trouwjurk bij de Action van daan,
dan krijgt mijn moeder 5 kinderen, 3 meiden en 2 jongens.

Sorry maar de computer doet niet helemaal wat ik wil, dus dan maar hier de tekst verder uittypen.
De blauwen bladzijde hier boven zijn de huizen en adressen waar we gewoond hebben, dan de zalmkleur bladzijde zijn de kleinkinderen van mijn moeder. De foto hierboven is zoals ze nu is, 80 jaar, en weer het huis en adres van waar ze nu nog steeds woond met mijn vader van 82 jaar. Als ik dit opschrijf voel ik me wel bevoorrecht dat ik nog steeds mijn beide ouders heb.  

Heb op de bladzijde ook de hobby,s van mijn moeder verwerkt zoals een breiwerkje, haken, puzzelen naaien, wekflesringen in verwerkt, miniflesjes, houten mini schepjes, bordduurwerkje.

Tussen de bladzijdes zitten zakken waar de labels die ook weer versierd zijn zitten. En nog even een aanzicht van bovenaf, het was een hele klus maar ik ben zelf erg tevreden en mijn moeder was er ook erg blij mee, iedereen moest het natuurlijk dan ook bewonderen op haar verjaardag.
Nog bedankt voor de leuke reactie,s en tot gouw.

GROETJES  ADA