dinsdag 7 augustus 2012

-De Lantaarn

Hoi allemaal
Met deze kaart wil ik mee doen met CHALLENGES nr6 van HOBBY VISION.
Deze kaart is met de kleur mint en champagne gemaakt, heb de stempel met distress ink en H20 ingekleurd. Tilda heb ik op een mintgroen papier geplakt en iets ruimer uitgeknipt en de randen met inkt bewerkt zodat ze iets sprekender werd, en dan verhoogd opgeplakt zodat je wat diepte krijgt.

De lantaarn en de swurl is van CreaTables van M.d en de ronde mal is van Sizzix, met de stift heb ik alle stiksteek randen gemaakt, in de schulp stipjes met de perlen pen transparent.

De bloemen zelf gemaakt met de mal van Memory box (fancy blossoms) de grotere is volgens mij van het merk Joy crafts en de kleine is een gewone pons, meestal doe ik de bloemen wit maken en later de kleur bepalen als ik weet bij welke kaart ik ze ga gebruiken. De label is nog vrij van tekst zodat ik die later kan invullen als ik weet voor wie de kaart word.

De rand is van Crea lies en het hekje is van Cheery lynn, het langwerpige papier heb ik zelf gemaakt met een stempel van ? stempel ink van Color box en dan clear embossing poeder erover en de heat tool gebruikt, ik had net niet het juiste papier en zo kon ik het mooi afmaken, heel leuk om te doen. Dan nog wat wondgaas en en hoekstikker. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, en tot gouw.

GROETJES  ADA