woensdag 27 april 2016

Babyboek HOLLAND                                                             Goede dag allemaal

Welkom Ans en Ina op mijn blog, super leuk dat jullie mij willen volgen.

Ik zag 2 challenge's over HOLLAND, nu heb ik vorig jaar een kleinzoon gekregen van onze zoon maar die woont in Austalie. Dus wat mij heel leuk leek was een babyboek maken in de kleuren van natuurlijk de Hollandse vlag met wat oranje. En aangezien het een jongen werd vond ik dat wel kunnen die kleuren.


De eerste bladzij kan open klappen en daaronder zit ruimte voor heel veel foto's en tags.Ik heb 6 bladzijden gemaakt in de kleuren rood, wit en blauw en nog eens rood, wit en blauw, die een oranje rand heeft met gaatjes om het samen te voegen.
Veel ruimte voor foto's en tag's op iedere bladzijdens gemaakt waar ze veel op kan schrijven over de kleine, gestempeld embossing poeder en mallen gebruikt.De laatste bladzij is het zelfde als de voorste, nog even een stempel van Nederland en een stikker van bloembollen landschap.
Op de achterkant heb ik een Austalie's vlag gemaakt omdat zijn mamma ook daar geboren is, en het grappige is dat de kleuren het zelfde zijn als Nederland alleen anders.
Ze waren er erg blij mee en inmiddels is ons kleinkind al weer 1 jaar geworden.

Wil graag mee doen met de volgende Challenge:
KIC  Challenge #84  Holland
Knutsels en Kadootjes # Hollandse weken
Super Super blij heb ik toch de 1e plaats met mijn creatie op de Scr@p Cards Challenge blog gewonnen, met de prachtige prijs van 15 euro te besteden bij Het Hobbypaviljoentje, en een keertje gast disigner in de maand mei.

Heel erg bedankt en tot gouw, fijne week nog.

GROETJES ADA