zondag 26 augustus 2012

Just Married


Hoi allemaal
Een mooie kaart gemaakt voor mijn nichtje Rosanna die gaat trouwen, ik wilde mee doen met een challenge waar gebruikte materialen op de kaart verwerkt moest worden en dat heb ik gedaan, wat ik erg leuke uitdaging vond, alleen ik ben te laat met de kaart klaar. Ach wat jammer nou, maar ik wilde ook mee doen met It,s a Magnolia Challenge geen vierkanten kaart. 

Een mini magnolia met hartjes vast gemaakt met een drukker uit de naaidoos van mijn schoonmoeder.

De vlindermal van mijn scrapvriendin en tegelijk overbuurvrouw Gerry geleend en geembost en met distress inkt de nopjes en de meeste randen bewerkt. De letters Just Married met embossing poeder.

Het afdrukje met taart en de bloemen heb ik met H20 ingekleurd, en de haakjes komen ook uit de naaidoos. De hartjes bewerkt met Holographic embossing poeder. 

Het geribbelde karton is van de verpakking van de sun vaatwasblok bewerkt met acrylic verf, eronder zit een oude rits en gaas kant veer en lint gebruikt.

Als je het bovenste rondje open klapt zit daar een envelopje waar ik geld in ga doen.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden , ik wil de nieuwe volger welkom heten, en bedankt voor de leuke reactie,s.
Fijne week en tot gouw.

GROETJES  ADA


Ik wil graag meedoen met; It,s a Magnolia Challenge ( niet vierkant). 
En met de Recycle challenge bij ATSC.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Ada, jammer dat je bij die ene challenge net te laat was maar het is een plaatje om te zien.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super mooie kaart Ada! Leuk model en zoveel mooie details!! Leuk idee met de drukkertjes! Jammer dat je te laat was maar je bent nog niet te laat voor onze Recycle challenge bij ATSC. Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart met zoveel schitterende details. Erg mooi, ik vind de drukketjes ook heel leuk bedacht en verwerkt. Bedankt voor het meedoen bij ATSC. Succes en hopelijk tot een volgende keer. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kaart.En wat leuk bedacht zo met die haakjes en drukkertjes.Jammer dat je te laat was voor de challenge.Je had een goeie kans kunnen maken(vind ik)Volgende keer beter.
  gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beeldschoon kaartje en wat maak je een prachtige creaties.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen