donderdag 9 augustus 2012

-Speciaal voor jou Kimberly

Hoi allemaal
Hier een kaart gemaakt voor mijn dochter Kimberly, zij zit vaak op het circuit van Zandvoort en is vaak aanwezig bij de Race,s van haar broer en mijn zoon Melroy.  Met vlaggen wordt alles aangeduidt tijdens een race, dus ik vond deze magnolia wel erg erbij passen. Alleen niet met deze tekst want dan komt er niet veel van de race terecht. 


De mal onder de tekst en de (groene)bordermal zijn van Memory box, de tekststempel is van Nicole Verkooijen, de witte borderrand is van Creatables van M.D waar ik een kantrandje door heen gehaald heb en met H20 bewerkt heb. De ovaal en de schulpovaal is van Cart-Us. Met stift een stiksteek rand gemaakt. Ronde pearls en hart opgeplakt.

De bloemen heb ik bij webshop dehobbykaart.nl gekocht in alle maten en in de kleur ivory zodat ik ze zelf een eigen kleur kan geven, een aanrader wand ze zijn niet duur. Nog een speld met kralen en een open hart en een dubbele strik erbij.

Nog even mijn logo achterop en standaard van Joy crafts erbij, een klaar is de kaart om op te sturen naar mijn dochter Kimberly.

GROETJES ADA

1 opmerking:

  1. wat een mooie kaart!ik weet zeker dat je dochter er heel blij mee zal zijn.En dat mint groen heel mooi.
    gr knutselheks

    BeantwoordenVerwijderen