zondag 27 januari 2013

-Speciaal voor jou


Hoi allemaal
              Wat leuk ik heb weer 2 volgers erbij van harte welkom op mijn blog en veel kijk plezier, want dat heb ik namelijk ook bij jullie.

               Het lieve hartje is van Marianne design, en de pons van Joy crafts gebruikt en ingekort zodat ik heb boven en onder een deel heb verwerkt met een plakpaarl erop. De vaas met bloemen is een stikker bij Zeeman vandaan, de ondergrond heb ik geembost en een klein beetje bewerkt met zilvere verf, daar tussen in gestempeld en andere vakjes met een hartjes stikker erin.  

Hier even uitgehaald het kaartje wat bij de envelop hoord en die is ook van Marianne design, met een
stempel die ik met embossingpoeder gemaakt heb.

                    De hoekpons is van Joy crafts heb alleen een stukje achter de kaart weg laten vallen, vond hem anders te veel worden. De dolly is van Cheery Lynn.

De randpons met hartjes is van Martha Stewart en stikkertjes tussen geplakt, nog wat stipjes met de perle pen en een lintje en dat was heb dan weer. Alvast een fijne week gewenst, als het mee zit ga ik van de week naar Doe@ding in spijkernissen, he wat rot nou he. Ik heb altijd wel wat op mijn verlanglijst staan dus dat komt wel goed.
GROETJES  ADA

Met deze kaart wil ik mee doen aan de wedstrijd;
Scr@p-CardsChallenge#42      opdracht; Harten! 

8 opmerkingen:

 1. Oh wauw Ada wat is dit werkelijk schitterend, die kleuren en al die details, mijn mondje staat open hoor nu, ik kom ogen tekort, wat is dit schitterend zeg.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu weet ik niet goed waar te beginnen want ik vind hier zowat alles mooi. Zeer speciaal en vooral zeer creatief is het idee om die achtergrond te embossen en tussenin te bestempelen. Het gebruik van de mallen en delen van de mallen is ook geniaal. Om nog maar te zwijgen over de kleuren, die zo prachtig maar niet uitbundig zijn. Hier in Belgie noemt men zoiets "een grave kaart". Ik wist gewoon dat ik hier volger moest worden.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ada,

  Wat is er veel moois te zien op je kaart,
  ik ben gek op al die hartjes super hoor Ada.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart en er is ook zo veel op.te zien
  Groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie kaart Ada! Prachtig wat je daar allemaal in hebt verwerkt! Zoveel prachtige details en schitterende kleuren! Echt supergaaf! Je hebt er een volger bij hoor, dit soort creaties vind ik zo mooi, daar wil ik niets meer van missen!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een super mooie, romantische kaart! Wat een mooi papier en super details! Geweldig! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt.
  Helemaal mijn smaak.

  Bedankt voor het meedoen aan onze challenge harten op het Scr@p-Cards Challenge-Blog.

  Groetjes,
  Neltine

  BeantwoordenVerwijderen