zondag 20 januari 2013

-Zomaar


Hoi allemaal
Hier de kaart waar ik het over had, dat deze met hele andere kleuren gemaakt is.
De stempel en tekst is van boekenvoordeel en ingekleurd met distress inkt.

De grote bloemen zelf gemaakt van en mal van Leane Creatief, waar ik nog over twijfelde of ik ze 
wel zou kopen, maar hier heb ik dus geen spijt van. Ze zijn toch weer heel anders als al mijn andere bloemen. Waar ik dus geen genoeg van krijg.

Allerlei andere mallen gebruikt van verschillende merken die herkennen jullie vast wel, zoniet vraag maar en ik geef het door.

Nog lint kant pearl drops en vogels van xenos gebruikt, en daar een geheel van gemaakt, iedere keer neem ik me voor om minder materiaal te gebruiken, maar op de een of andere manier lukt dat maar niet en komt er telkens weer iets bij of onder geschoven. Maar ik ben dik tevreden en heb veel plezies gehad bij het maken en daar gaat het toch om. Bedankt voor de vele reactie,s op de vorige kaart en welkom Patricia op mijn blog.
                                                         GROETJES  ADA

Met deze 2e kaart doe ik mee;  http://decreatievezebra.blogspot.nl/     Alles mag

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat schitterend Ada, ik vind het helemaal super geworden, prachtig die kleuren en al die details, helemaal top weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, ADA. ik word helemaal vrolijk van dat zonnige geel, dat komen we eigenlijk tekort nu ZON. Ik vind het een super mooi geheel en die zelfgemaakte bloemen zijn super. Ik dacht eerst dat ze uit zijd waren gesneden maar bij de vergroting kon ik zien dat het papier was. Mooi.
  Deze kleine tekst is om te zien wie mijn berichten leest, en gewoon voor de gein. Als je dit leest, laat dan een bericht achter van één woord hoe we elkaar hebben ontmoet. Dus: één woord en kopieer dan deze boodschap op je eigen pagina zodat ik op mijn beurt een bericht van één woord kan posten. Niet flauw doen en niet alleen een woord plaatsen zonder het bericht te kopiëren, speel het spel volgens de

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje, lekker vrolijk, doet al aan de lente denken.
  Mooie details ook.
  groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie kaart zeg, met al die mooie details, en die zonnige kleuren, en je kunt er ook zeer tevreden mee zijn.
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een schitterende kaart!! Mooie vrolijke kleuren en wat een mooie details! De bloemen zijn prachtig, gemaakt met een hele mooie mal!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart, Ada!
  Je krijgt er al een lekker voorjaarsgevoel bij, fijn!
  Bedankt voor je deelname bij de challenge van De Creatieve Zebra!

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor je reactie bij mijn laatste kaartje. Je vroeg naar een goedkope site ivm de nestabilite maar ik kan je daar niet echt aan helpen. ik heb die op de beurs gekocht. Een goedkope webwinkel kan ik je ook niet aanbevelen, ze verschillen best veel met allerlei dingen of verzendkosten. Succes! groetjes, Marlies
  PS ik zag geen email adres vandaar dat ik weer bij je kaart reageer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ada,

  Ik wil je van harte welkom heten op mijn blog leuk dat je mij gaat volgen.
  Wat heb je een prachtige kaart gemaakt het is net een zonnetje zo straalt hij op mijn scherm.
  Mooi gedaan hoor.

  lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Ada,
  Wat een prachtige kaart!!!Ik lees dat je op zoek bent naar een site met goedkope nestabilite.Nou ik weet er wel 1.N.l www.hobbywerken.nl.Staat de nestabilite er niet bij kun je ze altijd een mailtje sturen.Het is een betrouwbaar adres.Veel succes,en ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb.(ik hoor het wel)
  gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen